PROJEKTO SIEKIAI

1. Vienos ataskaitos, sudarytos iš trijų analizių rinkinio (PL, LT, ES), apimančio tyrimą ir lyginamąją analizę, parengimas.

2. O1 ataskaitos išvadų analizė.

3. Bandomieji kursai – inovatyvioje programoje dalyvaujantys mokytojai ir verslininkai įgyvendina CSHM mokymosi rezultatus, įtraukdami kursų elementus į mokyklos / įmonės pamokas.

4. Profesinio mokymo (maitinimo sektoriuje) plėtros strategijos tarptautinio bendradarbiavimo srityje ir stažuočių programos su eksperimentinės virtuvės elementais parengimas.

PROJEKTO TIKSLAI

1. Gerinti profesinio mokymo kokybę ir efektyvumą maitinimo sektoriuje.

2. Kurti naujus metodus, skirtus jau dirbančių pedagogų kompetencijoms gerinti, ir suteikti jiems visas kompetencijas bei įgūdžius, reikalingus aukštos kokybės paslaugoms teikti.

3. Didinti prieigą prie Europoje sukurtų atvirų švietimo išteklių ir juos viešinti.

Žinių apie kulinarijos techniką įtvirtinimas ir gilinimas

Supratimas apie ingredientų poveikį

Susipažinimas su darbo kultūra ir praktika, taikoma Europos profesinio mokymo įstaigose

PROJEKTO REZULTATAI

Kūrybiškumo ugdymas

Gerinti partnerystės narių organizacinius, valdymo ir lyderystės įgūdžius

Bendradarbiavimas su partneriais

Bendradarbiavimas su darbo rinkos institucijomis

Socialinių, kalbinių ir kultūrinių įgūdžių gerinimas

Dalyvių suvokimas apie kalbos įgūdžių svarbą asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui

Užsienio kalbų, ypač specializuoto žodyno, mokymasis

Gebėjimas prisitaikyti prie įvairių situacijų

Tolerancija ir atvirumas kitoms kultūroms

2016-1-PL01-KA202-026572

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis leidinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Europos Komisija, jos institucijos ir Nacionalinė Agentūra negali būti laikomi atsakingi už šios medžiagos turinį ir bet kokį pateikiamos informacijos naudojimą.