

PROJEKTO SIEKIAI
1. Vienos ataskaitos, sudarytos iš trijų analizių rinkinio (PL, LT, ES), apimančio tyrimą ir lyginamąją analizę, parengimas.
2. O1 ataskaitos išvadų analizė.
3. Bandomieji kursai – inovatyvioje programoje dalyvaujantys mokytojai ir verslininkai įgyvendina CSHM mokymosi rezultatus, įtraukdami kursų elementus į mokyklos / įmonės pamokas.
4. Profesinio mokymo (maitinimo sektoriuje) plėtros strategijos tarptautinio bendradarbiavimo srityje ir stažuočių programos su eksperimentinės virtuvės elementais parengimas.



PROJEKTO TIKSLAI
1. Gerinti profesinio mokymo kokybę ir efektyvumą maitinimo sektoriuje.
2. Kurti naujus metodus, skirtus jau dirbančių pedagogų kompetencijoms gerinti, ir suteikti jiems visas kompetencijas bei įgūdžius, reikalingus aukštos kokybės paslaugoms teikti.
3. Didinti prieigą prie Europoje sukurtų atvirų švietimo išteklių ir juos viešinti.





Žinių apie kulinarijos techniką įtvirtinimas ir gilinimas


Supratimas apie ingredientų poveikį


Susipažinimas su darbo kultūra ir praktika, taikoma Europos profesinio mokymo įstaigose
PROJEKTO REZULTATAI


Kūrybiškumo ugdymas



Gerinti partnerystės narių organizacinius, valdymo ir lyderystės įgūdžius


Bendradarbiavimas su partneriais


Bendradarbiavimas su darbo rinkos institucijomis


Socialinių, kalbinių ir kultūrinių įgūdžių gerinimas



Dalyvių suvokimas apie kalbos įgūdžių svarbą asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui


Užsienio kalbų, ypač specializuoto žodyno, mokymasis


Gebėjimas prisitaikyti prie įvairių situacijų


Tolerancija ir atvirumas kitoms kultūroms
2016-1-PL01-KA202-026572
Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis leidinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Europos Komisija, jos institucijos ir Nacionalinė Agentūra negali būti laikomi atsakingi už šios medžiagos turinį ir bet kokį pateikiamos informacijos naudojimą.


